Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cel mai mare impact energetic în 2016,luna plină din 20 iulie

Cu cine ar putea să te înșele partenerul, în funcție de zodia lui.
Sfaturile lui Osho pentru fiecare zodie
   

Aspectul astrologic perfect de Luna Plină se formează la 20 iulie ora 1:30 dar vom simți puternic efectul ei încă din noaptea de 17 iulie și până pe 22 iulie la prânz. Este Luna Plină cu cel mai lung efect și cel mai puternic impact energetic. Și asta pentru că aspectul prinde Soarele între două zodii (trecem din perioada Racului în cea a Leului – 22 iulie la prânz) și își întinde influența pe aproape o săptămâna.

luna albastra

Este momentul în care nevoia de siguranță și certitudini se manifestă cel mai puternic. Vrem să contăm pe ceva cu adevărat stabil, real și persistent. Că pe această bază să ne putem clădi viață, să ne construim un destin, să ne simțim suficient de în siguranță pentru a ne putea fixă țeluri împlinitoare.

Așa că trebuie să ne verificăm certitudinile. Să verificăm aspectele cele mai solide pe care ne sprijinim acum viața.
Familia este cea care ne oferă fundament și ancorare sau ea este fragilă și nu reprezintă pentru noi nici un scop major și nici o împlinire adevărată? Banii pe care îi câștigăm acum și situația pe care o avem reprezintă o certitudine și ne oferă siguranță în timp sau sunt doar o mulțumire de moment?
Relațiile sunt ancora noastră și baza pe care ne sprijinim în viață? Sănătatea reprezintă cea mai mare avere dar și cel mai înalt obiectiv pentru noi? Studiile sunt cumva fundamentul de la care pornim pentru a ne clădi cariera?

Citeste mai multe pe astrocafe.ro.

Comments

comments

Cu cine ar putea să te înșele partenerul, în funcție de zodia lui.
Sfaturile lui Osho pentru fiecare zodie
Loading...

Comments are closed.