Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cei mai rai  barbati  dupa zodie

Cei mai rai barbati dupa zodie

A mancat 50 de banane in fiecare zi ! Transformare incredibila !
Cele mai mari defecte in functie de zodie
   

Cei mai rai  barbati  dupa zodie

Barbatul Pesti inoata in alcool

Indragostit de propria-i persoana, barbatul Pesti a invatat de timpuriu sa se strecoare in patul si-n inimile femeilor, pe care le raneste uneori doar sa-si ascuta dintii de piranha, potrivit site-ului zodiace.ro. Este un mincinos innascut cu tendinte auto-distructive si alcoolice. Unii dintre ei incep sa munceasca destul de devreme in viata, dar ideea altor barbati de a face avere e centrata pe a castiga la loto. Are o mie de fete si traieste intr-o lume fantezista. E intotdeauna victima, indiferent de circumstante. Pe de alta parte, barbatul Pesti este extrem de romantic si are un farmec hipnotic. Este intuitiv, intelegator si milos.

Posesivitatea fara margini a barbatului Taur

Nu ii acorda foarte multa atentie femeii de langa el, pe care va incerca sa o controleze in cele mai mici detalii. O sa ii aleaga hainele si prietenii si o sa ii critice parerile. E foarte bine ancorat in fixismele si prejudecatile lui si nu se schimba cu una, cu doua. Gelos, posesiv obsesiv si razbunator, se va folosi de orice detaliu din trecut impotriva ta. Totusi, barbatul Taur este rabdator, prudent si perseverent. Are un farmec timid si nevoi simple, precum un camin, o femeie buna si copii. Este un adevarat maratonist in pat.

Barbatul Capricorn vrea supunere oarba

In capul lui, femeia trebuie sa fie supusa, asa ca o sa-si arate foarte rar sentimentele fata de consoarta. Are o atitudine rigida in dragoste ca si in toate celelalte aspecte ale vietii. E condescendent, orb si surd la sentimentele oricui altcuiva in afara de el si o sa ajunga in varf prin orice mijloc. Un exemplu concludent este Al Capone. Cu toate acestea, barbatul Capricorn este puternic si de nadejde. Desi timid, se poarta ca un gentleman si probabil ca are afacerea lui personala, este foarte manierat si pare putin demodat. Se imbraca impecabil indiferent de venituri.

Barbatul Gemeni, petrecaretul arogant

Un afemeiat cu limba dulce, barbatul Gemeni este innebunit dupa petreceri si se afla in permanenta in cautarea urmatoarei victime. E rece si calculat, arivist si gata sa ceara o femeie in casatorie la prima intalnire daca adulmeca bani. Adevarata si singura lui pasiune este sa fie distrat de cineva si nu e persoana potrivita pentru o relatie serioasa. Adora sa umileasca oamenii, dar nu oricum, ci cu spectatori. Barbatul nascut sub semnul Gemenilor are insa un farmec aparte. Este irezistibil, haios, independent si un povestitor desavarsit.

Barbatul Fecioara „loveste” prin critici

Viata alaturi de el este ca atunci cand esti impins in mijlocul soselei aglomerate, desi nu voiai sa o traversezi. Are o atitudine superioara si planuri pentru imbunatatirea oricarui lucru in afara de purtarea lui. Cand vine vorba de gasit nod in papura, e nemilos. Talentul lui de conversatie consta intr-o lunga serie de critici adresate intregii audiente. Nu ii plac confruntarile si sa fie contrazis. Nevrotic, vesnic nemultumit si egoist, scenele emotionale il panicheaza pentru ca se teme sa nu piarda controlul. Nu este romantic. Totusi, nativul Fecioara este credincios, atent si bun in situatii de criza. Este, de asemenea, punctual, constiincios, bland si loial.

sursa : http://www.opiniatimisoarei.ro

Comments

comments

Loading...
A mancat 50 de banane in fiecare zi ! Transformare incredibila !
Cele mai mari defecte in functie de zodie

Comments are closed.