Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Ce vitamine să iei când ai varice

Ce este pliul epicanthic și ce înseamnă dacă îl ai
Scene JENANTE la un bar. Au asteptat 6 ore sa elibereze baia! Cand au intrat peste el AU RAMAS SOCATI. Vezi ce au descoperit
   

Varicele sunt vene mărite, care îți afectează de obicei picioarele. Pot fi dureroase când stai jos mult timp sau când mergi pe jos distanțe lungi. Află ce vitamine te ajută să tratezi varicele și să scapi de disconfort.

Vitamina E

Vitamina E este importantă atunci când ai varice, pentru că îmbunătățește circulația sângelui. Aceasta împiedică trombocitele să se lipească una de cealaltă și apoi să adere la pereții venelor. Această vitamină este foarte bună și pentru cei care suferă de diabet tip 1, care sunt predispuși la cheaguri de sânge. O poți lua din uleiuri vegetale (ulei de porumb, ulei de șofrănel), nuci, alune, migdale, semințe, legume verzi (spanac, broccoli).

Vitamine B

Ia în mod regulat un complex de B-uri pentru a preveni apariția varicelor, dar și pentru tratarea lor, în cazul în care s-au format deja. Cele mai importante vitamine B sunt B6 și B12, pe care ar trebui să le iei zilnic din ceea ce mănânci. De asemenea, acestea trebuie incluse neapărat în dietă dacă în familie au existat probleme cu cheagurile de sânge. Vitamina B3 ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și reduce nivelul de colesterol din sânge. Poți lua B-urile din ficat, pește (mai ales macrou), cereale fortificate cu vitamina B, carne roșie, lapte degresat, cașcaval și ouă.

Vitamina C

Și vitamina C este foarte importantă pentru cei care au varice, deoarece aceasta stimulează producerea de colagen în organism, iar asta înseamnă că durerile și umflăturile se vor reduce. Mai mult, colagenul produs în corp menține pereții venelor flexibili, astfel că este redus și riscul ca acestea să se umfle (și să nu mai revină la starea inițială). Ca să introduci vitamina C în dietă trebuie să consumi ardei gras, kiwi, grepfrut, legume roșii, căpșune, lămâie, portocale, pepene galben, varza kale, broccoli, papaya.

 

sursa : avantaje.ro

Comments

comments

Ce este pliul epicanthic și ce înseamnă dacă îl ai
Scene JENANTE la un bar. Au asteptat 6 ore sa elibereze baia! Cand au intrat peste el AU RAMAS SOCATI. Vezi ce au descoperit
Loading...

Comments are closed.