Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Ce te face să plângi ușor, în funcție de zodia

CE TE FACE SĂ PLÂNGI UȘOR, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Defecte in functie de zodie
Ce creaturi mitologice ar fi zodiile | Astro Funny
   

Berbec
Toată lumea știe cât ești de puternică și de autoritară, dar sub această mască de femeie dură se află o prințesă delicată. Plângi în hohote la finalul fiecărui film romantic, pentru că ți se pare că aștepți de-o viață prințul și la tine nu mai ajunge.
Taur
Familia este cea mai importantă pentru tine, așa că nu este de mirare că începi să plângi după fiecare ceartă cu cineva drag. O faci, însă, pe ascuns, pentru că nu vrei ca ceilalți să vadă ce suflet delicat ești.

Gemeni
Tu plângi de fiecare dată când bei un pic mai mult. Îți aduci aminte ce viață frumoasă ai, cât de bine este să fii liber, cât de bine te distrezi și plângi de fericire. Ți se întâmplă să mai verși câte o lacrimă și când vrei să îi manipulezi pe ceilalți să facă cum vrei tu!

Rac
Tu plângi de la lucruri mărunte, cum ar fi faptul că nu ai mai găsit condimentele pe care le doreai tu ca să-ți iasă friptura delicioasă sau că nu îți răspunde un amic la telefon. Situațiile grave nu îți provoacă atâtea lacrimi, ci te transformă într-o fiară!

Ce te face să plângi ușor, în funcție de zodia
Leu
Ești sigură pe tine și încrezătoare, dar tot mai verși câte o lacrimă când simți că ceilalți nu te înțelegi, când ți se pun limite sau când ești trădată. Fiind cel mai loial semn zodiacal, nu este de mirare că te doboară situațiile în care oamenii acționează pe la spatele tău, dar îți revii de fiecare dată.

Fecioară
Cum cauți mereu perfecțiunea, nu te poți abține să nu plângi când nu o găsești sau când simți că nu mai poți fi de folos. Ești copleșită deseori de situațiile stresante și chiar dacă nu izbucnești pe loc în lacrimi, mintea ta zbiară și se zbate.
Balanță
Pe tine te fac să plângi foarte multe lucruri. Nu îți poți stăpâni lacrimile când ești insultată, când vezi o nedreptate sau când ești mințită, însă îți revii repede și ai grijă ca lacrimile să nu fi curs în zadar.
Scorpion
Pe tine te întristează doar lucrurile serioase, precum o despărțire sau dispariția cuiva drag, dar nu vei plânge în public niciodată. Lacrimile tale se varsă doar în privat și nimeni nu știe când te doare.
Săgetător
Ești o optimistă recunoscută, așa că episoadele tale de plâns sunt scurte și rare. Este nevoie de foarte mult ca să fii afectată. O despărțire de cineva drag, îngrădirea libertății, o ceartă dureroasă cu un apropiat sunt motive să verși lacrimi.
Capricorn
Tu porți lumea pe umeri, așa că nu este de mirare că este nevoie de foarte mult ca să plângi. De cele mai multe ori, o faci pentru că ești foarte stresată sau nu găsești o soluție la o problemă care te macină. Și poate atunci când colegul de birou este promovat înaintea ta.
Vărsător
Ești o altruistă și plângi întotdeauna pentru ceilalți. Simți durerea fiecărui om din viața ta, chiar dacă încerci să ascunzi asta.
Pești
Ești foarte sensibilă și plângi la cea mai mică obiecție din partea cuiva. Nu îți este teamă să îți arăți emoțiile, așa că nu faci niciun efort să te abții.

 

sursa: http://www.libertatea.ro/

Comments

comments

Loading...
Defecte in functie de zodie
Ce creaturi mitologice ar fi zodiile | Astro Funny

Comments are closed.