Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Ce spune despre tine faptul că ai gropiță în bărbie

Cum să te porți ca o doamnă în societatea modernă
Zodia care va domina lumea în următorii 5 ani
   

Suntem unici nu doar prin gândire și personalitate, ci și prin fizic, iar miile de chipuri pe lângă care trecem zilnic pe stradă sunt o dovadă bună în acest sens. Forma feței, a ochilor, a gurii, a nasului, părul, culoarea pielii sunt elementele care ne disting de ceilalți. Însă sunt și anumite trăsături pe care mulți dintre noi le avem în comun, cum ar fi gropița din bărbie.

Ce este gropița din bărbie și de ce doar unii dintre noi o au?

Gropița din bărbie este acea mică adâncitură pe care oamenii o au sub buza inferioară, pe mandibulă, de cele mai multe ori exact la jumătatea acesteia. Este o trăsătură foarte des întâlnită în special în rândul locuitorilor Europei, ne naștem cu ea și, conform studiilor geneticii, reprezintă o trăsătură dominantă. Cu alte cuvinte, persoanele care au gene dominante au și acest semn pe mandibulă, iar dacă tatăl tău are gropița în bărbie, iar mama nu, înseamnă că el are gene dominante, iar mama recesive, iar tu moștenești bărbia ușor septată.

 

Din punct de vedere medical, gropița din bărbie este rezultatul unei fuziuni incomplete sau imperfecte ale celor două jumătăți ale mandibulei sau ale mușchiului mandibulei. Această alipire se produce în perioada intrauterină, iar mai târziu se poate repara la estetician. Deci, cu alte cuvinte, știința spune că persoanele care prezintă bărbia cu gropiță au o figură asimetrică. Totuși, nu este o mare tragedie, pentru că, după cum bine știm, nu s-a descoperit încă forma perfectă a figurii omenești, iar fiecare dintre noi este frumos în felul său.

Care este semnificația gropiței din bărbie?

În pofida explicațiilor medicale, în literatura persană gropița din bărbie era un semn al frumuseții și al senzualității. Poeții considerau că este o metaforă pentru ”puțul voluptății” pe care, dacă îndrăgostiții îl aveau, atunci își făceau partenerul/a să se piardă de plăcere.

 

Cei care au o gropiță foarte vizibilă și bine marcată în bărbie se spune că sunt oameni justițiari, imparțiali, hotărâți, iar persoanele care au bărbia mică, rotundă, cu gropiță, sunt considerate persoane pline de bunătate.

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Cum să te porți ca o doamnă în societatea modernă
Zodia care va domina lumea în următorii 5 ani

Comments are closed.