Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Să mănânci înainte de culcare sau să te culci cu stomacul gol

Ce sa fac : sa mananc inainte de culcare sau sa ma culc cu stomacul gol

Limbajul corpului: 5 gesturi care te trădează
TOP 5 : Cele mai frumoase si impresionante biblioteci din lume
   

Ce faci dacă ți-e foame înainte să culci ?

E târziu, nu ai apucat să iei masa de seară şi ţi-e foame. Ştii că nu e sănătos să mănânci chiar înainte de culcare, dar parcă nu ai vrea nici să te culci cu stomacul gol. Vezi care din cele două variante e mai periculoasă pentru sănătatea ta!

Să mănânci înainte de culcare sau să te culci cu stomacul gol

De ce nu e bine să te culci cu stomacul gol

Când îţi e foame, creierul tău este în stare de “alertă”, iar corpul e pregătit pentru “vânătoare” (chiar dacă în ziua de azi vânătoarea înseamnă cel mult o vizită la supermarket). De aceea, vei vedea că atunci când încerci să te culci cu stomacul gol, eşti agitată şi adormi greu. Iar dacă reuşeşti să adormi, probabil că te vei trezi cel puţin o dată în cursul nopţii, iar a doua zi vei fi obosită ca după o noapte albă. Iar când eşti obosită, corpul tău cere mai multe calorii – asta se traduce de obicei printr-o poftă de dulciuri.
Până la urmă, vei consuma a doua zi caloriile pe care nu le-ai consumat seara. Deci, chiar dacă eşti la dietă nu e bine să sari peste masa de seară.

De ce nu e bine să mănânci mult înainte de culcare

Pe de altă parte, o masă bogată luată chiar înainte de culcare înseamnă un somn agitat, dacă nu chiar indigestie sau arsuri la stomac.
Însă dezavantajele se opresc aici. O cină târzie nu îngraşă mai mult decât o masă normală. Fie că mănânci la ora 23:00, fie că mănânci la ora 15:00, caloriile sunt aceleaşi şi sunt folosite de corpul tău în acelaşi fel.

citeste mai mult pe unica.ro

 

Comments

comments

Loading...
Limbajul corpului: 5 gesturi care te trădează
TOP 5 : Cele mai frumoase si impresionante biblioteci din lume

Comments are closed.