Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

13909099_664902396998086_7614237260121906568_o

Ce creaturi mitologice ar fi zodiile | Astro Funny

CE TE FACE SĂ PLÂNGI UȘOR, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
Anul 2016 este colosal pentru zodia RAC
   

Astrele ne influențează viața și ne definesc personalitatea. Vezi cu ce fel de creatură mitologică și magică te asemeni cel mai tare, în funcție de zodia ta.

13909099_664902396998086_7614237260121906568_o

Berbec
Berbecii sunt agresivi, dominanţi, puternici şi mai ales încăpăţânaţi, aşa că nu este de mirare că animalul mitologic este unul fioros. Dacă te-ai născut în zodia berbec, creatura ta mitologică este vârcolacul.

Taur
Taurii au ce au cu coarnele şi nu ne referim la cele puse când înşeli. Pentru că sunt încăpăţânaţi, dar leneşi şi devotaţi, taurii au ca animal mitologic câinele Cerber. Acesta avea trei capete şi păzea porţile iadului.

Gemeni
Gemenii sunt duplicitari, toată lumea ştie asta, de aceea nu e de mirare că au o creatură mitologică care reflectă acest aspect al personalităţii lor. Nativii din zodia gemeni se transformă într-o creatură demonică, dublură malefică a unei persoane vii.

Rac
Racii sunt destul de duşmănoşi şi răzbunători, astfel că nu miră pe nimeni că mitologia le acordă locul unei vrăjitoare care fură suflete. Pentru că se dedică întru totul unei persoane, racii ar fi vrăjitoarea care fură sufletele celor vii pentru tărâmul de dincolo.

Leu
Leii sunt interesați de aspectul fizic plăcut, ușuratici și glumeți. Astfel, creatura lor mitologică este zâna aceea mică, cu aripi de libelulă, care șoptește vrăji de pădure în urechile îndrăgostiților care se adăpostesc de ploaie sub stejari.

Fecioară
Fecioarele sunt atât de critice cu toată lumea, încât adesea sunt luate drept morocănoase și stricători de chef. În mitologie, echivalentul nativului din zodia fecioară ar fi o harpie cu șerpi în loc de păr, care te împietrește de frică.

Balanţă
Balanțele iubesc natura și contemplarea ei, astfel încât nu este de mirare că au un omolog mitic atât de delicat și misterios. Creatura mitică potrivită pentru cei născuți în zodia balanței ar fi nimfele de peșteră, niște fecioare timide și magice, despre care lumea știe foarte puțin.

Scorpion
Scorpionii sunt senzuali și geloși, posesivi și pasionali. Pentru că în mitologie avem de unde alege creaturi sexy, scorpionii par să fie cel mai aproape de sirene. Înșelătoare și frumoase, dar răzbunătoare dacă le faci rău, sirenele vrăjesc pe toată lumea și încântă pe foarte puțini.

Săgetător
Săgetătorii sunt direcți, agili, plini de energie și curajoși. Creatura mitică potrivită firii lor aprige dar binevoitoare sunt centaurii. Jumătate om, jumătate cal, centaurul iubește mișcarea în aer liber și are mulți prieteni, cu care se joacă prin pădure.

Capricorn
Capricornii sunt păsări rare: misterioși, magici dacă le intri în grații, fideli și obsedați de perfecțiune, mai ales dacă este vorba de o sarcină pe care o au de îndeplinit. Creatura lor mitologică este pasărea phoenix, cu aripi din pene de foc, care trăiește puțin dar intens și renaște din cenușa proprie.

Vărsător
Vărsătorii se raportează mult la alții și depind de imaginea lor în fața altor persoane. Pentru că sunt atât de dependenți de iubirea și prietenia celor din jur, ei se asemănă cu vampirii. Asemeni acestor creaturi străvechi, nativii zodiei se hrănesc cu seva vitală a celor din jurul lor.

Peşti
Peștii sunt destul de nevinovați și au o imagine pozitivă în horoscop, dar asta nu înseamnă că nu au și o latură întunecată. Creatura mitologică asemănătoare nativilor din zodia pești este sânziana, un fel de zână rea sau vrăjitoare a pădurii, care ademenește feciorii cu dansul ei sexy și apoi le ia mințile cu vrăjile ei.

Sursa : http://www.unica.ro

Comments

comments

Loading...
CE TE FACE SĂ PLÂNGI UȘOR, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
Anul 2016 este colosal pentru zodia RAC

Comments are closed.