Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

ddd-660x282

Câteva lucruri pe care nu trebuie să le explici. Nimănui și binențeles niciodată !

S-a plâns bunicii ei că soțul o înșală
„Cum mi-am salvat casnicia”. Solutia inedita pe care a gasit-o un barbat pentru a evita divortul
   

Membrii de familie, prietenii și chiar străinii întotdeauna au o părere despre cum ar trebui să te comporţi, cum să arăţi, cu cine să comunici și cum să construieşti relații.

Uneori, acești oameni merg atât de departe încât să necesite explicaţii despre alegerile tale personale de viață.

explicatii

1. Nu trebuie să explici nimănui situația ta din viață

Dacă eşti căsătorit sau te muţi dintr-un apartament închiriat în altul, sau locuieşti cu părinții tăi, chiar dacă ai peste douăzeci – nu trebuie nimănui să raportezi de ce faci aşa şi nu altfel.  Dacă eşti pe deplin conștient de situația ta din viață, înseamnă că ai propriile motive pentru a te menține așa, și asta pe nimeni nu trebuie să intereseze.

2. Nu trebuie nimănui să explici prioritățile tale de viață

Ai propriile gânduri despre ceea ce poţi face pentru confortul și fericirea celor dragi ţie – asta e prioritatea ta principală. Din moment ce toți suntem indivizi unici, cu valori diferite, vise, aspirații şi prioritățile, o persoană va fi invariabil diferită de cealaltă. Tu eşti o personalitate și nu ar trebui să fii responsabil în faţa altora.

3. Nu trebuie să-ţi ceri scuze dacă nu doreşti

Dacă nu îţi pare rău pentru acțiunile sale, încă mai crezi că cineva a greșit sau nu merită iertare, nu ai nevoie să-ţi ceri scuze. Mulţi oameni încearcă prea repede să-şi ceară scuze pentru a vindeca repede rănile care nu sunt încă gata pentru astfel de “tratament”. Acest lucru poate agrava doar situația. Tu chiar nu trebuie să-ţi ceri scuze dacă nu te simți vinovat.

4. Nu trebuie să te justifici în faţa nimănui pentru timpul petrecut în singurătate

Mulți oameni se tem de a fi de marcă “nepoliticos”, “anti-social”, “arogant”, în cazul în care anulează planurile sau refuză invitații, deoarece au nevoie de ceva timp pentru a fi singur cu sine însuşi, să se relaxeze sau pur și simplu să citească o carte bună. De fapt, astfel de timeout-uri sunt o practică perfect normală şi necesară pentru majoritatea dintre noi. Ia-le cu încredere și nu te deranja de explicații.

5. Tu nu eşti obligat să accepţi convingerile personale ale cuiva

Doar pentru că cineva spune cu pasiune despre convingerile sale, nu trebuie să stai și să dai din cap în semn de aprobare. Dacă nu împărtășeşti ideile lor, nu este bine faţă de tine şi de cei din jur să te prefaci că ești de acord cu ei. Recunoaşte bunătatea altor oameni decât să acumulezi dezaprobare și dezamăgire.

6. Nu trebuie să spui “Da”

Ai tot dreptul să spui “Nu” în cazul în care pentru a fi de acord nu ai nici un motiv bun. Cel mai mare succes în toate domeniile îl ating oameni care stăpânesc arta de a renunța la tot ceea ce nu este prioritatea lor. Acceptă bunătatea altora și fii recunoscător, dar spune cu îndrăzneală “Nu” pentru tot ceea ce îţi distrage atenția de la principalele obiective.

 

mai multe si pe http://opo.ro

(sursa: http://www.lifehack.org/)

Comments

comments

Loading...
S-a plâns bunicii ei că soțul o înșală
„Cum mi-am salvat casnicia”. Solutia inedita pe care a gasit-o un barbat pentru a evita divortul

Comments are closed.