Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

parturi

Sticky: Câteva lucruri despre “pârț” | Flatulenţa sau vânturile

S-a trezit si a observat ca are corpul plin de vanatai!
Cum scapi de tartru cu 3 alimente banale.
   

DESPRE ALE VOASTRE / NOASTRE BĂŞINI

Nu există două pârțuri la fel. Pârțurile sunt, în privința asta, ca fulgii de zăpadă. Fulgi de zăpadă mici, invizibili, care miros.

De ce miros pârțurile? Mirosul are legătură cu cantitatea de produse absorbite ca metanul, care se produce prin fermentarea alimentelor pe care le mâncăm. El cauzează mirosul urât.

partul

Un om trage in medie 14 pârț-uri pe zi .
Te băși suficient pentru a umple un balon în fiecare zi ! 🙂
Fiecare bășina călătorește cu aproximativ 12 km pe oră .

Doar 1 % din fiecare pârț miroase rău . Cealaltă parte nu are miros ! Hidrogenul sulfurat este compusul din bășini care le face să pută !

COMPOZITIE
Pârțul unei femei miroase mai rău ! Asta deoarece conține mai mult hidrogen sulfurat .
Cuvântul ” pârț ” vine de la vechiul cuvânt englezesc “feortan “, ceea ce înseamnă ” rupe vânt “. Cuvântul ” pârț ” a apărut pentru prima dată în 1632 !
Oameni din istorie au fost încurajați să tragă pârțuri. 

RIP : o persoană se poate bași chiar și după moarte !

NU te poți sufoca într-o încăpere plină de propriile-ți bășini ! 

Nervii terminali din zona rectală ajută organismul să înțeleagă diferența dintre flatulentă și scaun (căcat), dar când scaunul este fluid uneori acești nervi sunt confunzi și se întâmplă așa numitele “accidente“.

04ff9710e0749b14f7465481dd1c3ccd.600x

Împăratul Claudiu din Roma Antică a adoptat o lege făcându-l legal (pârțul) ! De teamă că gazele din aer produse de bășinile oamenilor ar afecta sănătatea, s-a propus ca oamenii să poată tragă “pârțuri” la masă fără a fi sancționați !

În Japonia Antica existau concursuri de pârțuri!

TOP 10  Bășinoși

  1.  termitele
  2. cămile
  3. zebre
  4. oi
  5. vaci
  6. elefanți
  7. câini
  8. oameni( vegetarieni)
  9. oameni ( normali)
  10. rozătoare

Bășină unui vegetarian e mai puturoasa decât a unui om normal.
Temperatura ar trebui să fie aceeași. E vorba doar de cantitatea de gaz și viteza cu care iese.
Bășinile se compun din două lucruri : cantitatea de aer pe care o înghițim și al doilea element component e producția de gaz a colonului.

Fasolea te face într-adevăr să te basesti mai des. Corpul uman nu poate digera anumite polizaharide.Pe măsură ce acești carbohidrați ajung în intestinul subțire, devin “hrană” pentru bacterii, producând GAZE.
Alimente bășinoase : fasole, porumb, ardei gras, conopidă,pâine, ouă,varză,ceapă, bere,gulie,cartofi dulci,praz, usturoi.

ad

Ai mai mari șanse să faci pârțuri din greșeală dacă bei ceva cu cafeină. Cafeaua face mușchiul sfincterului să se relaxeze puțin .
Gazul în intestinele noastre stă aproximativ 30 de ore. Trebuie să treacă prin 1,5 m de intestin gros și 7,5 m de intestin subțire.
Cea mai ciudată operație : operație a anusului pentru a le face pârțurile să sune mai plăcut ( sună foarte ascuțit, și a dorit un ton ceva mai jos) .

Termitele produc cel mai mult gaz metan pe zi . Chiar mai mult decât o vacă  ! Este greu de crezut că micuța termită este responsabilă pentru o mare parte din problema noastră : încălzirea globală pe planetă. Emisiile globale de metan din cauza termitelor sunt estimate a fi între 2 și 22 de Tg pe an, ceea ce le face cea de-a două mare sursă naturală de emisii de metan.

Cea mai puternică bășină de pe Terra !:)

Cisteste mai mult pe http://opo.ro

Comments

comments

Loading...
S-a trezit si a observat ca are corpul plin de vanatai!
Cum scapi de tartru cu 3 alimente banale.

Comments are closed.