Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cât de mult a slăbit. Beyonce de România a ajuns piele și os. „Urâte silicoane”

Daca vezi asta in apa marii, iesi imediat afara si fa dus! Uite ce poti pati
După o noapte de amor neprotejat un bărbat primește o lecție pe care nu o va uita
   

Problemele din ultima perioadă și-au pus amprenta pe fizicul fostei iubite a lui Guță. Beyonce de România a ajuns piele și os, după ce a slăbit vizibil, iar fanii au remarcat transformarea drastică prin care a trecut artista.

Beyonce de România a postat pe contul de socioalizare o imagine în care apare extrem de sexy, cu un decolteu generos, dar mai slabă ca niciodată. Fanii i-au atras atenția și au sfătuit-o să aibă grijă la sănătatea ei. „Arăți foarte bine, dar prea slabă”, „Urâte silicoane”, „Îți stă oribil cu silicoanele, mai ales că ai slăbit”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

A vrut să aibă un corp perfect, așa că și-a pus implanturi în fese. Decizia ei însă, o costă mult. Beyonce de România are probleme de sănătate, iar posteriorul ei arată în ultimul hal. În urmă cu doar câteva zile, vedeta a recunoscut că are probleme de sănatate. Implantul din fese s-a deplasat, iar fundul fostei iubite a lui Guță, arată oribil. Nici silicoanele nu sunt cum ar trebui. „Am multe chisturi, ganglioni fără număr”, a spus Beyonce de Romania la Kanal D. Artista i-a arătat posteriorul și Andreei Mantea, care a fost șocată de felul în care arată acum.

sursa:  libertatea.ro

Comments

comments

Loading...
Daca vezi asta in apa marii, iesi imediat afara si fa dus! Uite ce poti pati
După o noapte de amor neprotejat un bărbat primește o lecție pe care nu o va uita

Comments are closed.