Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Balanta

Calități de top ale persoanelor născute în zodia Balanța

CELE MAI PUTERNICE FEMEI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
Zodii sunt nefericite în căsnicie
   

Este adevărat că nativul Balanța poate fi egocentric, introvertit și capricios uneori, însă calitățile acestei zodii contrabalansează cu ușurință aceste lipsuri.

Dacă ai prieteni născuți sub acest semn zodiacal, cel mai probabil ai observat deja aceste trăsături.

Balanta
1. Inteligență 

Prima trăsătură a acestei zodii este în strânsă legătură cu mintea și multe persoane ar putea observa că prietena lor Balanță are capul pe umeri și o minte sănătoasă pe care o folosește nu doar pentru machiaj și coafuri. Extrem de curioase și cu abilități deductive, Balanțele se pot mândri cu gândirea rapidă și capacitatea de a rezolva problemele cu ușurință, dar în același timp studiază subiectele de interes cu atenție, drept urmare mereu o să ai despre ce vorbi cu o persoană Balanță. Aceste trăsături îi transformă pe resprezentatii de sex masculin ai acestei zodii în punctul de interes al fiecare conversații, iar pe femei în niște fluturi sociali plăcuți de toată lumea.

2. Diplomație 

Reprezentat de două cântare, care sunt un simbol al justiției, balanță și armonia, acest semn zodiacal vrea să se asigure că ambele părți sunt împăcate, drept urmare este un negociator perfect. O Balanță evită să se facă de râs sau să îi pună pe alții în această situație spunând ceva nepotrivit sau prostesc, deoarece această cunoaște puterea cuvintelor și va preferă să reformuleze o potențială jignire înainte de a rosti-o.

3. Eleganță
Dacă ai vreo Balanța în viață ta sau poate chiar tu ești una, cel mai probabil știi că eleganță este una dintre cele mai bune trăsături ale acestei zodii. Un bărbat Balanța este un adevărat Făt Frumos, arată că unul și se comportă ireproșabil. El îți va arată cum ar trebui tratată o domnișoară că ține. Femeia Balanță este o adevărată lady din cap și până în picioare, chiar dacă nu apare îmbrăcată în haute couture. Eleganță fără griji a Balanței nu are nimic de a face cu banii și nici cu atitudinea regală sau alte lucruri care sunt confundate cu eleganță.

 

4. Blândețe
Așa cum ne așteptăm, această zodie chiar apreciază echilibrul, armonia și pacea și sunt total împotrivă violenței de orice tip, nesimțirii, jocurilor murdare și a certurilor. Balanțele se comportă uneori că un lipici care ține familia împreună și care leagă prieteniile. Nativii acestui semn zodiacal vor fi mereu fericiți și mulțumiți de șine dacă își vor putea ajută apropiații, dacă vor putea interveni pentru a încheia un conflict sau pentru a repară o relație distrusă.

14102573_10154541527221495_3166626757983569795_n

5. Prieteni adevărați
Nativii Balanță sunt considerați a fi prieteni extrem de loiali. Umărul lor va fi mereu la dispoziția ta, în cazul în care că vrei să plângi dintr-un motiv anume, vor face tot ce pot pentru a-ți oferi cele mai potrivite sfaturi și au această abilitate de a te ascultă cu adevărat, trăsătură care nu se întâlnește la multe zodii. Balanțele nu se pricep la a ține ranchiună, mereu vor găsi motive să te ierte și să meargă mai departe, însă trebuie să ții minte că înșelatul nu este un lucru pe care îl iartă.

6. Abilități sociale
Vorbăreață, spirituală, dar bine versata în politețe și bune maniere, să-ți petreci timpul cu o Balanța este un lucru de genul “priveste și invata”, care nu va înceta să te uimească. Balanțele se simț confortabil atât într-un grup mic și retras, dar și într-unul numeros, reușind de fiecare data să se dovedească a fi o companie potrivită, mai ales pentru persoanele timide sau inadaptate social. Politețea este adesea menționată când vine vorba de trăsăturile acestei zodii, spunându-se că șarmul acestor persoane te poate fermeca chiar și când nu au acesta intenție.

7. Idealiști
Idealurile sunt un lucru foarte important atât pentru bărbații cât și femeile Balanță. Ei cred în corectitudine, în iubirea aproapelui, echitate, protejarea inocenților și în dragostea adevărată. Această trăsătură poate fi una dintre cele mai bune sau dintre cele mai rele, mai ales datorită faptului că are un potențial uriaș de agitare a unei Balanțe idealiste.

8.Echilibru
Balanțele ajung de puține ori la o extremă dramatică, preferând să aleagă calea de mijloc, astfel încât să-i mulțumească pe toți cei din jurul lor. Poate că cea mai admirabilă trăsătură a lor este că se devotează, din toată inimă, găsirii unor soluții avantajoase pentru toate părțile, acceptând cu greu că cineva să fie nedreptățit sau nesatisfăcut.

9.Simtul dreptatii

Cei născuți în Balanța sunt însuflețiți de un puternic simț al dreptății și al fair play-ului. Ei își pot găsi cu subtilitate calea de ieșire dintr-o conjunctură complicată, neplăcută, sau pot să își urmeze cu eficientă țelurile, fără să însă recurgă la tertipuri, la strategii ipocrite ori lipsite de onestitate.

10.Romantism
Venus nu încetează decât arareori să-i aducă pe nativii din acest semn zodiacal pe cărările iubirii. Romantici incurabili, ei se lasă călăuziți mereu în viață de magicele simțăminte ale dragostei.

Sursă : http://www.elle.ro , http://www.diane.ro , http://www.opo.ro

Comments

comments

Loading...
CELE MAI PUTERNICE FEMEI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
Zodii sunt nefericite în căsnicie

Comments are closed.