Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Ca in filmele horror! I-a aparut o gaura sub masina, din senin, in fata casei! Ingrozit ca o sa se largeasca si o sa ii cuprinda toata casa, si-a luat inima in dinti, a coborat telefonul in groapa si a facut cateva poze

Mădălin Ionescu, victima unor hackeri. „Îi vreau în pușcărie”
Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion. „Suntem ca și căsătoriți”
   

Barbatul a fost uimit sa descopere o gaura care a aparut din senin pe aleea in care isi parcheaza masina.
Simon Marks, un tanar din Marea Britanie, a povestit ca tocmai venise acasa si isi parca, la fel cum face in fiecare zi, masina in fata casei, cand a fost uimit sa descopere o gaura sub automobil.

“Am crezut ca un canal de scurgere acoperit prost sau o dala de beton care s-a prabusit”, a spus el. “M-a ingrozit gandul ca s-ar putea mari si mi-ar inghiti toata casa. Cand am dat la o parte cateva dale e beton, am vazut o scara care cobora in gaura. Am luat batul pentru selfie-uri si am coborat telefonul in groapa, unde am vazut ca erau doua camere.”

Simon i-a aratat pozele tatalui sau, care  si-a dat seama imediat cu ce are de-a face: un adapost antiaerian din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Acum pare o anexa ciudata a unei gospodarii, insa im timpul bombardamentelor naziste, existenta unui astfel de adapost era o necesitate.

In interior, Simon si tatal sau au gasit o gramada de relicve din epoca razboiului, de la sticle si ziare din epoca, la haine.

sursa : kanald.ro
Mădălin Ionescu, victima unor hackeri. „Îi vreau în pușcărie”
Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion. „Suntem ca și căsătoriți”

Comments are closed.

loading...