Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Bianca Dragusanu si-a facut publica diploma de BAC! O sa razi in hohote cand o sa vezi care e numele ei ADEVARAT

„O aventură cu bona m-a dus la divorț!”
Mi-a furat și inima și cariera
   

bianca-dragusanu-si-a-facut-publica-diploma-de-bac-o-sa-razi-in-hohote-cand-o-sa-vezi-care-e-numele-ei-adevarat

Sincera din fire, Bianca Dragusanu a facut un gest extrem de curajos, facandu-si publica diploma de BAC. Nu neaparat notele au iesit in evidenta, cat numele adevarat al vedetei: Calintir Bianca Anca Dragusanu.

Pentru Bianca, examenul maturitatii este o amintire foarte frumoasa. Asta pentru roscata nu numai ca a promovat Bacalaureatul, dar a luat niste note care l-ar face invidios pana si pe cel mai inrait „tocilar”.

Tanarul a sustinut examenul in 2002, la Liceul de Informatica din Petrosani. Bianca a fost notata cu 9 la limba si literatura romana, atat proba orala, cat si la scris, a primit 8.50 la limba engleza, 7.20 la matematica si doi de 10, la Tehnica Servirii Consumatorilor si la Educatie Fizica.

Cu alte cuvinte, Bianca a promovat Bacalaureatul fara nicio problema, terminand sesiunea din iunie-iulie 2002 cu o medie de-a dreptul impresionanta: 8.95.

Si mai interesant este insa numele intreg al vedetei: Bianca Anca Calintir Dragusanu, dupa cum se poate vedea pe diploma de Bacalaureat a roscatei.

A primit prenumele bunicului!
Daca Bianca si Anca sunt usor de inteles, prenumele Calintir este de-a dreptul ciudat pentru o fata, fiind vorba, de inteles, de un nume de barbat.

 

sursa : cancan.ro

„O aventură cu bona m-a dus la divorț!”
Mi-a furat și inima și cariera

Comments are closed.

loading...