Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

BĂTUT CU BESTIALITATE – Declarația tânărului din Cluj bătut de către doi minori (VIDEO)

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a îngheţat! În spatele lui era…
Soțul i-a zis ca ar trebui să poarte pantaloni scurți. Ea a acceptat provocarea
   

Tânărul de 18 ani bătut cu bestialitate de doi minori din Cluj-Napoca a ieşit, aseară, din spital. Acesta a declarat că îşi doreşte să se facă dreptate şi că astfel de situaţii să nu se mai repete. Băiatul a povestit că cearta urmată de corecţia fizică a început din cauza unei fete.

Deşi a încasat lovituri puternice la cap şi la corp, tânărul se simte acum mai bine şi s-a întors acasă, unde urmează o perioadă de recuperare. Medicii i-au eliberat certificat medico-legal, potrivit căruia acesta are nevoie 7 – 8 zile de îngrijiri medicale, relatează dejeanul.ro

 

ncidentul a avut loc duminică în zona străzii Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. Imediat după ce a scăpat din mâinile celor doi, victima nu a plecat acasă ci la locuinţa bunicii sale, pentru că părinţii să nu-l vadă în starea respectivă. Mama băiatului şi-a recunoscut însă fiul în filmarea care circula pe reţelele de socializare şi l-a dus la poliţie unde a depus plângere. După ce a dat declaraţii, tânărul în vârstă de 18 ani a fost transportat la UPU 1 pentru a primi îngrijiri medicale. Între timp, poliţiştii îi identificau pe cei doi bătăuşi, după care i-au dus la audieri.

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

sursa : dejeanul.ro

Comments

comments

Loading...
A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a îngheţat! În spatele lui era…
Soțul i-a zis ca ar trebui să poarte pantaloni scurți. Ea a acceptat provocarea

Comments are closed.