Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Bărbatul leu în dragoste și relații

Kate Middleton și prințul William au cunoscut-o pe noua iubită a lui Harry. Ce spune cumnata roșcovanului
Arata ca o canapea obisnuita, dar ce ascunde te-ar putea BAGA IN SPITAL! FOTO
   

Bărbatul leu este puternic, orgolios și carismatic, dar poate deveni un adevărat pisoi în brațele femeii potrivite. Vezi cum se comportă bărbatul din zodia leu în dragoste, în pat și în general.

Bărbatul leu, caracteristici generale

Este greu să ratezi un bărbat leu, indiferent unde te afli: mereu în mijlocul acțiunii (sau în mijlocul admiratorilor), cald, prietenos, carismatic, liderul găștii nebune, organizatorul petrecerilor cu ștaif, sau cel mai șarmant tip din club.

Lider înnăscut, el nu lasă ego-ul uriaș să-l țină din munca de echipă și se descurcă foarte bine când vine vorba de motivat angajați, de scos echipa din impas, sau de suflecat mânecile pentru treburi serioase.

Generos, loial și om de cuvânt, bărbatul leu poate părea uneori de modă veche, pentru că se definește prin valori destul de bine împământenite, cum ar fi dreptatea, onoarea, eleganța clasică și cei șapte ani de acasă.

Pe de altă parte, astrologic vorbind, leul este un semn fix de foc, ceea ce se traduce prin încăpățânare și fixații pe anumite subiecte. Dacă bărbatul leu a luat o decizie este foarte greu să-l mai îndupleci sau să-l convingi că există și alte variante la soluția lui.

Pentru că are impresia că numai el are mereu dreptate este foarte posibil ca bărbatul leu să te ignore câteodată cu totul și să nu-i pese de părerea ta, oricât de bună ar fi ea, ceea ce poate fi o problemă pentru femeile mai puternice și inteligente.

Dacă insiști și încerci să corectezi în repetate rânduri un bărbat leu, acesta va scoate ghearele, va înfoia coama și își va arăta colții.

Ca să dezamorsezi leul fioros, nu trebuie decât să îl flatezi ușor, să-i perii orgoliul, să-l indici subtil direcția pe care o vrei pentru el și se va lăsa mânat cum vrei tu.

Ignoră ieșirile lui de leu feroce, deoarece, în majoritatea timpului, bărbatul leu nu este decât un pisoi în călduri, sau un pisoi mic care are nevoie de cineva să aibă grijă de el.

Bărbatul din zodia leu în dragoste și relații

Leii au obiceiul să ia câte o emoție sau sentiment uman și să le amplifice până la extreme. Când vine vorba de dragoste, bărbații lei se comportă exact așa. Dragostea cu un leu este cutremurătoare, spectaculoasă, grandioasă și dramatică. Bărbatul leu se îndrăgostește ușor și des, dar asta nu înseamnă că nu iubește profund, ci dimpotrivă, se consumă de fiecare dată la flacără maximă.

De fiecare dată când se îndrăgostește, bărbatul leu știe că este pentru prima și ultima dată când iubește cu adevărat și se aruncă cu capul înainte și motoarele date la capacitate maximă.

În vrăjitorul din Oz, leul era în căutarea unei inimi, adică exact ce caută și bărbatul născut sub semnul de foc al zodiei leu: o jumătate, o parteneră căreia să-i dăruiască cu încredere inima.

El vrea o leoaică, egală lui, cu care să vâneze împreună, să se joace împreună, să-l înțeleagă și să-l complimenteze. Leul este un bărbat foarte loial și câteodată exagerat de protector cu cea care este a lui.

Bărbatul leu este un amant foarte romantic și orice femeie care a iubit vreodată un nativ al acestei zodii știe ce înseamnă semn de foc în așternut.

Tot ce înseamnă bărbatul leu sunt flăcări, intensitatea este aceeași atunci când iubește, când face dragoste, când se ceartă și când pune osul la treabă.

Depune eforturi mari pentru a găsi plăcerea, atât pentru el, cât și pentru parteneră și iubește jocurile și perversiunile ușoare, care îi trezesc instinctul de vânător.

Bărbatul leu este compatibil cu Săgetătorii, Berbecii, balanțele și gemenii și nu are răbdare în dragoste cu peștii, racii sau capricornii.

Bărbatul leu poate fi o fiară sau un pisoi, în funcție de ceea ce-l motivează. Dacă bărbatul din zodia leu iubește, o face total și fără opreliști, dar nu trebuie să uiți că are un ego cât două persoane la un loc.

 

sursa : unica.ro

Kate Middleton și prințul William au cunoscut-o pe noua iubită a lui Harry. Ce spune cumnata roșcovanului
Arata ca o canapea obisnuita, dar ce ascunde te-ar putea BAGA IN SPITAL! FOTO

Comments are closed.

loading...