Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Au dus-o de urgenta la spital crezand ca are o tumoare la stomac dupa ce au vazut ca se umfla si nu mai poate manca nimic. Insa, medicii au facut o descoperire socanta in burta micutei de numai un an si jumatate! Uite ce zacea in abdomenul ei

5 lucruri de care să ții cont în viață dacă ești Berbec
Zodia Săgetătorului
   

Nisha din India a fost dusa de ctre parintii ei la un spital privat dupa ce au constatat ca fetitei i se umfla stomacul din ce in ce mai tare.

Micuta ajunsese sa nu mai poata manca si nu mai putea nici macar sa bea apa. Medicii au fost uimiti cand au descoperit ca in stomacul ei se afla o masa de oase, carne, si par care cantarea peste trei kilograme.Parazitul se hranea din resursele lui Nisha printr-un cordon omblical care ii extragea toti nutrientii din sangele copilei. Ea a fost diagnosticata in cele din urma cu „foetus in fetu”, o boala rara cu care doar 200 de oameni au fost diagnosticati pana acum.

1

Descoperirea socanta a fost facuta dupa ce parintii micutei au dus-o la spital crezand ca are o tumoare la stomac. Ei au dezvaluit ca micuta in varsta de un an si cateva luni plangea de cateva saptamani si nu mai manca si nu mai bea nimic.

La inceput, medicii credeau ca are un chist urias, dupa care au facut descoperirea socanta in stomacul ei.

sursa : kanald.ro

Comments

comments

Loading...
5 lucruri de care să ții cont în viață dacă ești Berbec
Zodia Săgetătorului

Comments are closed.