Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

ATENȚIE la semnele pe care ți le dă corpul! Harta feței în medicina chineză. Cum îți dai seama ce probleme de sănătate ai

I-a aflat MARELE SECRET! Nu te vei putea opri din râs când vei vedea ce a găsit fata în telefonul iubitului. S-a DESPĂRȚIT DE EL pe loc
Mirela Stoian, Lila din „Vacanţa Mare”, ŞOMERĂ DE CINCI ANI. Trăieşte din PENSIA PĂRINŢILOR!
   

MIEN SHAING” sau cartografierea fetei se numește procedeul care a revoluționat medicina chinezi. Acest lucru îţi lecturează faţă şi îţi spune cu ce probleme medicale te confrunţi. Potrivit secretele.com, medicina tradiţională chineză este convinsă că această procedura spune mult mai multe despre corpul nostru decât credem!

Fiecare parte a fetei noastre reprezintă un organ. Când apar probleme în anumite zone ale fetei, trebuie să ne punem semne de întrebare întrucât acest lucru ne indică faptul că avem anumite probleme care ar trebui rezolvate – susţine Medicină Chineză.

Modificări ale aspectului Urechilor (zona 10) – Probleme la rinichi

Cauza: Exces de sare în organism, lipsa hidratarii şi prea multe condimente şi cofeină, excese care au afectat bună funcţionare a rinichilor.

Soluţia: Bea mai multă apă şi nu mai consumă atât de multă cofeină, sare şi condimente.

Modificări ale aspectului frunţii (zona 1 şi 3)– Probleme ale vezicii urinare, inimii şi intestinului subţire.

Cauza: Consumul de alimente prea grase conduce la încetinirea şi supraîncărcarea sistemului digestiv. De asemenea, consumul excesiv de alcool, lipsa somnului şi consumul exagerat de zahăr vor provoca probleme ale vezicii urinare, conducând totodată la apariţia problemelor cu inima. De aici nu este departe de apariţia bolilor cronice!

Soluţia: Mănâncă multe alimente crude , bea multă apă , evita alcoolul şi odihneşte-te suficient încât să-ţi încarci bateriile.

Modificări ale zonei dintre şi pe părţile laterale ale sprâncenelor (zona 2,6 şi 8)– Probleme la Ficat

Cauza: Sunteţi, probabil, alergic la anumite alimente, cum ar fi produse de panificaţie sau carne. Acest lucru poate indică şi faptul că sistemul digestiv funcţionează prea mult şi nu are suficientă odihnă.

Soluţia: Când vine vorba de îmbunătăţirea acestui tip de condiţie de sănătate, se recomandă următoarele lucruri: plimbări în aer curat, linişte, alimente sănătoase şi proaspete, exerciţii (cum ar fi yoga), mersul pe jos şi meditaţia.

Modificarea aspectului zonei de sub ochi (zona 5 şi 9)– Probleme cu Rinichii

Cauza: Consumul în exces de alcool şi ţigări.

Soluţia: Evitaţi alcoolul, cafeină şi băuturile îndulcite. Beţi multă apă. Verificaţi frecvent dacă sunteţi suficient de bine hidratat.

Modificarea aspectului Nasului (zona 7)– Probleme cu Inima şi cu Intestinul gros

Cauza: Balonare, constipaţie, indigestie şi circulaţia slabă. De asemenea, hipertensiunea arterială poate cauza probleme în acest domeniu, lucru ce se va observă pe faţă ta.

Soluţia: Verificaţi-va tensiunea arterială, pentru a fi siguri că nu suferiţi de această boală. Consumaţi ceai verde organic care va conduce la eliminarea toxinelor. Exerciţiile fizice regulate sunt remediul perfect în tratamentul tensiunii arteriale care este dată de stilul de viaţă sedentar.

Modificarea aspectului zonelor de jos a obrajilor (zona 11 şi 13) – Probleme cu Plămânii

Cauza: Astmul, fumatul execesiv, poluarea, toate acestea îţi vor afecta plămânii.

Soluţia: Asiguraţi-va că staţi într-o zona în care aerul nu este poluat. Creşteţi nivelul de oxigen din sânge prin realizarea plimbărilor în aer liber şi prin consumul de alimente crude şi sănătoase. Dacă fumaţi cred că este timpul să renunţaţi la acest viciu. Amintiţi-va să staţi departe de alimentele picante!

Modificări ale zonei bărbiei (zona 12) – Probleme ginecologice

Cauza: Acest lucru poate însemna că organismul tău se lupta cu bacteriile, este afectat de stres iar stilul de viaţă şi dietă suportă modificări.

Soluţia: Nu mai consumaţi carne sau produse preparate din carne pentru o perioada şi evitaţi lactatele. Petreceţi-va timpul liber în zone cu aer curat şi faceţi exerciţii fizice.

Sursa: secretele.com

I-a aflat MARELE SECRET! Nu te vei putea opri din râs când vei vedea ce a găsit fata în telefonul iubitului. S-a DESPĂRȚIT DE EL pe loc
Mirela Stoian, Lila din „Vacanţa Mare”, ŞOMERĂ DE CINCI ANI. Trăieşte din PENSIA PĂRINŢILOR!

Comments are closed.

loading...