Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

zodie-rac

Anul 2016 este colosal pentru zodia RAC

Ce creaturi mitologice ar fi zodiile | Astro Funny
ZODIILE CARE SUFERĂ CEL MAI MULT DIN DRAGOSTE
   

Stii, deja, că dragostea, cariera şi familia reprezinta cele mai importante aspecte ale vietii tale, iar anul acesta trebuie sa te concentrezi mai mult pe fiecare categorie in parte. Esti mai legat ca niciodata de familie, iar din septembrie apar schimbari majore in acest sector.

zodie-rac

2016 este anul tau!

Sunt sanse sa te muti intr-o alta locuinta, insa aceasta schimbare se va produce doar daca esti capabila sa suporti o anumita zona de nesiguranta. Esti o persoana care cauta stabilitate, dar anul acesta incepi sa te intrebi daca nu cumva esti prea precauta si ratezi momente importante in viata. O schimbare majora, care te va speria la inceput, se va dovedi minunata!

Uranus trece in Casa Carierei

Iar asta iti va aduce multe reusite. Ianuarie este o luna potrivita sa ceri imprumuturi sau sa aplici pentru burse. In septembrie este indicat sa fii mai precauta cu banii si sa incepi sa economisesti. Nu vei avea probleme sa iti platesti facturile, insa este important sa fii constienta ca lucrurile se pot schimba de la o zi la alta si este bine sa ai un plan de rezerva. Pana in septembrie absorbi foarte usor noi informatii. Datorita lui Jupiter devii si mai extrovertita, te conectezi mai usor cu oamenii din jurul tau, iar calitatile de negociator se imbunatatesc. In 2016 vei cunoaste oameni noi, care iti vor pune amprenta in viata ta.

Astrele iti aduc noroc in dragoste

Dragostea este, de asemenea, foarte importanta pentru tine in anul care urmeaza. Partenerul de viata te asculta cu mai mult interes si vrea sa te faca fericita. Vei fi prioritatea lui, bucura-te de asta!

Citeste mai mult pe http://www.unica.ro

Comments

comments

Loading...
Ce creaturi mitologice ar fi zodiile | Astro Funny
ZODIILE CARE SUFERĂ CEL MAI MULT DIN DRAGOSTE

Comments are closed.