Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Andreea Marin recunoaşte: Încă îl iubeşte pe Tuncay! “Am făcut pentru omul de alături ce nu am făcut nici pentru rudele de sânge”

Toata lumea a fost șocată când a văzut cum a aranjat o fetiță masa de Crăciun
Cât timp îți poartă pică zodiile
   

Nu mai există niciun dubiu! Andreea Marin este o femeie puternică! De ziua ei de nume, fosta prezentatoare TV şi-a deschis sufletul, la TV, şi a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a trăit în 2016, dar şi cum, luna devebrie, o ajută să depăşească totul cu optimism şi încredere în viitor.

2016 a fost anul schimbărilor pentru Andreea Marin. A decis să divorţeze după nici 3 ani de căsnicie cu medicul turc Tuncay Ozturk şi să o ia de la capăt, la 41 de ani.

“Cel mai greu a fost pierderea tatei, a fost stâlpul familiei noastre.  Legătura noastră s-a sudat după ce am pierdut-o pe mama, a fost punctul meu de sprijin.(…)


Fiica mea m-a îmbrăţişat de dimineaţă. Mi-a făcut plăcerea de a sta toată ziua cu mine, ştie că asta este cea mai mare bucurie a mea. Sunt sigură că atunci când ajung acasă o să mă aştepte o surpriză.(…)

Nu sunt genul de femeie care să facă un compromis, pentru că cred că merit asta, nu vreau să trăiesc aşa.

Am făcut sacrificii mari, nu mă plâng, am făcut pentru omul de alături ce nu am făcut pentru nimeni în viaţa mea, nici pentru rudele de sânge. Am făcut-o din iubire, dar, când vezi că lucrurile nu sunt apreciate la valoarea lor, trebuie să ai curajul să te uiţi înainte şi să spui stop, chiar dacă iubeşti.


Nu pot să spun că am luat această decizie cu zâmbetul pe buze, dar am luat-o cu realism. Tot ce am făcut a fost făcut din dragoste, dar trebuie să existe un echilibru. A fost dragostea mea la 40 de ani, iubeşti mult mai profund, îţi faci altfel de planuri.

De la început mi-am asumat că s-ar putea ca lucrurile să nu funcţioneze pe termen lung”, a spus Andreea Marin, astăzi, într-o emisiune TV.

Andreea Marin a vorbit şi despre încercările de a deveni mamă, din nou, şi a-i oferi partenerului de viaţă un copil. Au fost încercări in vitro, marcante, care ar putea afecta orice femeie care îşi doreşte cu disperare un copil, dar vedeta mărturiseşte că a înţeles că totul este “voia lui Dumnezeu”.

“Într-o familie nu se poate să lupte doar unul. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă şi, la un moment dat, dacă Dumnezeu dacă nu vrea să se întâmple ceva pentru tine, trebuie să-i mulţumeşti!

Am un copil, sunt foarte fericită, aş fi foarte bucuroasă să mai am unul.(…)

Am trăit mari iubiri în viaţa mea, nu am nimic de regretat, pur şi simplu relaţiile sunt o loterie. Mai cred în căsătorie, de ce nu?! Trecutul printr-un impas nu trebuie să te împiedice să fii optimist, dar, cu siguranţă, în cazul meu nu simt nevoia să mă mai căsătoresc. Poate şi căsătoria în sine schimbă lucrurile în mintea unor şi intervin anumite raţionamente pe care eu nu le înţeleg. Aşadar, nu o să mai existe acte în cazul meu. Am să-mi reproşez prea multă toleranţă. Uneori toleranţa este înţeleasă ca “mi se cuvine”. “, a spus Andreea Marin, astazi, într-o emisiune tv.

Andreea Marin a anunţat pe 27 octombrie 2016 că divorțează de Tuncay Ozturk. Vestea a fost dată pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

 

sursa : spynews.ro

Toata lumea a fost șocată când a văzut cum a aranjat o fetiță masa de Crăciun
Cât timp îți poartă pică zodiile

Comments are closed.

loading...