Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Andreea Bălan despre trauma din copilărie: ”Dacă nu o făceam bine eram pedepsită”

Cu un prosop și mult tupeu, hoții din Mamaia pot jefui un turist în câteva secunde. ”Ursulețul” e regele plajei
Se plimba pe munte cand a dat de o cabana parasita, despre care nu stia. S-a apropiat de ea si voia sa intre inauntru prin spartura din zid, dar a fost la un pas de infarct! Uite ce a iesit din interior
   

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi, însă drumul spre culmile succesului a fost presărat sacrificii, cu lacrimi și cu traume emoționale. O spune chiar ea, într-o mărturusire despre anii copilăriei, în care… n-a putut fi copil.

Însărcinată în 7 luni, cântăreața a declarat în numărul din august al revistei Viva! ce își amintește de pe vremea când avea doar 10 ani, dar avea o imensă responsabilitate. Ea spune că nu s-a putut juca precum alți copii, în schimb trebuia să facă totul perfect pe scenă sau era pedepsită.

”Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie. Credeam că asta e normalitatea, sa urc pe scena, sa cant cum mi se spune, sa fiu un robotel care executa si daca nu o faceam bine, eram pedepsita. Un mic fragment din interviul pentru revista ‪‎Viva‬ din august”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare, publicând un mic fragment din materialul din revistă.

Probabil Andreea se referă la duritatea tatălui ei, cel care se ocupa de începutul ei de carieră și, mai apoi, de trupa Andre (Andreea Bălan și Andreea Antonescu).

 

Andreea Bălan mărturisea și în trecut că nu își aduce aminte cu plăcere de perioada Andre când, alături de Andreea Antonescu, aveau lumea la picioare. ”Nu țin minte ani de zile din copilăria mea, pentru că în perioada aia, în anii aceia de Andre, au fost foarte multe lucruri care m-au făcut să sufăr: bătăi, certuri, țipete”, a povestit artista acum ceva vreme. Blonda a mai spus că în perioada respectivă, mama îi cerea note mari la școală, în timp ce tatăl îi impunea să fie un artist desăvârșit pe scenă.

Trupa Andrè s-a înfiinţat în 1998, iar cele două puştoaice, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, s-au bucurat din start de succes. Au debutat cu albumul “La întâlnire”, în 1999, iar piesa “Liberă la mare”, de pe al doilea album de studio, “Noapte de vis”, le-a crescut brusc popularitatea. În 2002, ele au fost recompensate cu patru discuri de platină şi cu unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor epuizate rapid, fiind formaţia autohtonă cu cele mai mari vânzări, până la acea vreme. În 2001, cântăreţele au primit din partea revistei Bravo distincţia “Cea mai bună trupă pentru adolescenţi”. Formaţia a trecut prin mai multe certuri şi despărţiri în cei patru ani de performanţe muzicale, făcând, la acel moment, deliciul presei. Cele două au rămas, după destrămarea trupei, în relaţii foarte bune, Andreea Bălan fiind, de altfel, şi naşa de botez a micuţei Siena , fiica Andreei Antonescu.

Se iubește cu George Burcea de un an și este gravidă în 7 luni

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Cântăreața a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă. După 8 ani de relație, Andreea Bălan  s-a despărțit de Keo. A urmat o perioadă de refacere alături de fostul iubit american, dar a durat numai câteva luni. Însă, acum, Andreea pare să fie pregătită, în sfârșit, să facă pasul cel mare cu actorul George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea vor deveni anul acesta părinți.

Chiar dacă Andreea urmează să nască la sfârșitul lunii septembrie, potrivit termenului dat la ecografie, ea are deja semnate contracte până în luna august. Artista a aflat foarte târziu că este însărcinată, motiv pentru care a acceptat cam toate job-urile de vară, oferite până în acel moment de organizatori.

sursa : libertatea.ro

Comments

comments

Cu un prosop și mult tupeu, hoții din Mamaia pot jefui un turist în câteva secunde. ”Ursulețul” e regele plajei
Se plimba pe munte cand a dat de o cabana parasita, despre care nu stia. S-a apropiat de ea si voia sa intre inauntru prin spartura din zid, dar a fost la un pas de infarct! Uite ce a iesit din interior
Loading...

Comments are closed.