Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Alina Crișan a început să se plângă de relația cu Ddy Nunes. Nu-i mai priește dragostea la distanță

Scandal in Ungaria, dupa ce un politician a propus gonirea musulmanilor cu capete de porc. Cazul similar din Romania
A renunțat la Jocurile Olimpice de dragul calului ei
   

La începutul verii, Alina Crișan primea vestea că iubitul ei a primit un contract tocmai în China. Dacă inițial s-a bucurat pentru Ddy Nunes, între timp și-a dat seama că relația la distanță nu este cea mai bună opțiune pentru ea.

alian crisan 3

Conștientă că nu-i poate cere iubitului ei să renunțe la ofertă, Alina Crișan a încercat să reziste fără Ddy Nunes, apoi, când a cuprins-o dorul de el, a plecat până în celălalt capăt al lumii, în China, la Macau. Totuși, țara nu este chiar la o aruncătură de băț, așa că artista a început să se plângă prietenelor că nu știe cum va evolua relația în aceste condiții, mai ales că ea nu poate să meargă la el prea des, iar DJ-ul nici nu concepe ca o perioadă să revină în țară.

 

Cu toate că Ddy a rugat-o să stea mai mult timp cu el în China, cântăreața a motivat că are o viață și o carieră în România și, așa cum ea îi înțelege munca, are aceleași așteptări de la el.

Alina Crișan nu dorește să repete experiențele trecute

Cu toate că nu este prima relație care se consumă mai mult la distanță,  să ne neamintim că Alina s-a iubit cu fotbalistul Mihai Răduț, care era mereu plecat în cantonamente sau la meciuri, se pare că nu-și mai dorește să repete experiențele trecute. Crișan le-a motivat prietenelor că se obișnuise cu Ddy Nunes aproape de ea, dovadă că s-au mutat împreună la scurt timp de când au început să iasă împreună și că acum îi vine greu să-l știe la mii de kilometri depărtare.

 

sursa : libertatea.ro

Comments

comments

Loading...
Scandal in Ungaria, dupa ce un politician a propus gonirea musulmanilor cu capete de porc. Cazul similar din Romania
A renunțat la Jocurile Olimpice de dragul calului ei

Comments are closed.