Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

pietrepretioase

Alege piatra care te atrage la prima vedere : vezi cât ești de puternică

„Cum mi-am salvat casnicia”. Solutia inedita pe care a gasit-o un barbat pentru a evita divortul
Ce animal reprezinți în horoscopul amerindian și ce spune acest lucru despre tine
   

Pietrele prețioase și semiprețioase acționează ca un magnet, atrăgând energie pozitivă și succes. Unii cred că au o putere atât de mare, încât te ajută să te vindeci de boli grave. Noi te ajutăm să afli cât ești de puternică, în funcție de piatra prețioasă.

Tot ce trebuie să faci este să alegi piatra prețioasă din cele de mai jos și să vezi ce spune despre forța ta interioară. Nu sta prea mult pe gânduri!

pietrepretioase

1. Citrin (Cuarț Auriu)

Citrinul sau Cuarțul Auriu semnifică succesul, abundența și puterea. Este o piatră care emană multă energie pozitivă, iar dacă ai ales-o, ești o persoană optimistă, sigură că poate trece peste orice. Ești foarte tolerantă și nu lași orice să te afecteze. Nu pleci urechea la bârfe, iar când vrei să obții ceva, nimic nu îți stă în cale. Ești un bun prieten, dar la fel de bine poți fi un dușman de temut, dacă cineva îți trădează încrederea. Te bazezi doar pe tine, iar asta te va ajuta să ții departe dramele personale.

2. Jasp

Jaspul este piatra confortului și a blândeții. Dacă ai ales-o, ești o persoană bună, delicată, capabilă să se sacrifice pentru binele altora. Nu te interesează să pari puternică în ochii altora, ci mai degrabă să ai grijă de ceilalți și să nu îi rănești. Nu ripostezi nici măcar atunci când ești provocată, pentru că tu știi că vorbele aruncate la supărare nu rezolvă nimic, dar dor foarte tare. Ai o putere interioară extraordinară, nu îți ieși din fire, iar în sufletul tău este mereu armonie. Ai calitățile unui lider spiritual!

3. Peridot

Peridotul este piatra compasiunii! Ești foarte sensibilă, ba chiar timidă, iar într-o ceartă sunt șanse mai mari să plângi, decât să reacționezi. Crezi că lumea este un loc prea crud și ai vrea ca toți oamenii să aibă blândețea ta. Suferi nespus când vezi că lucrurile nu stau deloc așa, iar ceilalți profită de bunătatea ta. Nu trebuie să te schimbi, ci doar să încerci să nu te mai lași afectată de ce spun ceilalți. Când cineva pornește o ceartă, detașează-te și nu lăsa cuvintele sale să te afecteze.

4. Calcedonie

Calcedonia este piatra echilibrului emoțional, a generozității și a prieteniei. Dacă ai ales-o, ești o persoană foarte calmă, relaxată, care reușește să stingă orice ceartă cu argumente. Nu ești emoțională, ai o logică foarge bună și nu își lași sentimentele să te copleșească. Ești o persoană puternică, ce nu își iese ușor din fire, iar când o face, reușește să își doboare adversarul doar cu vorbe.

5. Ametist

Ametistul este o piatră meditativă, care acționează atât pe plan emoțional, cât și pe plan spiritual și fizic. Dacă ai ales-o, ești o persoană complexă, sigură pe ea și curajoasă. Ești foarte înțeleaptă, dar și practică în același timp, iar această combinație te va ajuta să obții succesul fără prea mult efort. Ai o intuiție extraordinară, astfel că știi exact ce să spui ca să eviți conflictele. Dacă cineva devine dușmanul tău, îl vei învinge cu propriile lui arme. Știi să identifici slăbiciunile celorlalți și nu ai o problemă să le folosești, pentru a ajunge unde îți dorești.

6. Cuarț

Cuarțul este cea mai puternică piatră, are o energie extraordinară și este foarte populară. Dacă ai ales-o, ești o persoană perfectă pentru funcții de conducere. Nu ezita să îți urmezi visurile, pentru că ai tot ce îți trebuie pentru a le îndeplini. Forța ta interioară te va ajuta să muți munții, dacă asta îți propui. Ești o fire retrasă, pentru că știi că ceilalți nu fac decât să se pună în calea fericirii și a reușitei tale. Ține, însă, cont că nu toți oamenii vor să te sape!

Sursa foto: 123rf.

Sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
„Cum mi-am salvat casnicia”. Solutia inedita pe care a gasit-o un barbat pentru a evita divortul
Ce animal reprezinți în horoscopul amerindian și ce spune acest lucru despre tine

Comments are closed.