Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Adevărul despre silueta redobândită după naștere a Andei Adam. Cât este real și cât Photoshop

Masca cu avocado, remediu eficient pentru orice tip de ten
Sfaturi de la Osho pentru zodii
   

La opt luni după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Eveline, cântăreața Anda Adam a început să primească zeci de laude legate de silueta ei și cât de repede și-a revenit după sarcină. Cele mai multe comentarii legate de siluetă au avut loc pe site-urile de socializare, unde Anda a postat imagini cu ea în costum de baie.

În ultima perioadă, Anda Adam și-a invadat conturile de pe site-urile de socializare cu imagini cu ea de la plaja, îmbrăcată în costume de baie minuscule sau de la sala de sport, acolo unde se antrenează aproape zilnic și unde poartă doar ținute extrem de mulate și decoltate. În imaginile postate de ea se poate observa cu ochiul liber că artista este în cea mai bună formă ei de până acum. Totuși, în spatele acestor imagini stă în spate o întreagă muncă, nu la sala de sport, ci pe telefonul mobil.

anda adam grasa 4

Anda își photoshopează fiecare fotografie în parte, o trece prin diverse filtre și umbre pentru a-și acoperi imperfecțiunile și adoptă poziții care să-i mascheze surplusul de kilograme rămase după sarcină. Altfel nu se explică cum, în fotografiile normale, postate de prietenii ei sau de la evenimentele mondene unde este invitată, Anda are cu totul o altă înfățișare.

Dependentă de Photoshop

În plus, nu mai este pentru nimeni un secret că, de când au apărut aplicații de Photoshop pentru versiunea de mobil, Anda s-a abonat la ele și a început să-și prelucreze fiecare fotografie în parte. Mai mult, atunci când realizează un pictorial pentru o publicație, cere ca fotografiile cu ea să fie îmbunătățite și dorește să vadă imaginile înainte ca ele să fie publicate, tocmai pentru a se asigura că imaginea ei este perfectă.

anda adam grasa 5

anda adam sala

sursa : libertatea.ro

Comments

comments

Loading...
Masca cu avocado, remediu eficient pentru orice tip de ten
Sfaturi de la Osho pentru zodii

Comments are closed.