Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

A observat ciudat intr-o groapa imensa! Ce a facut acest barbat in secunda urmatoare depasteste orice imaginatie

Ea a vrut un inel de logodnă scump, el i-a făcut pe plac. Vânzătorul a rămas șocat!
Câți centimetri ar trebui să ai în talie, în funcție de înălțime
   

Cand locuitorii unui sat din India au observat un caine fara speranta prins intr-un put deschis, au decis sa sune imediat la Animal Aid Unlimited, India, pentru a incerca sa-l salveze.

Potrivit salvatorului, care tocmai salvase un alt catelus cazut intr-un astfel de put, acest tip de fantani adanci, deschise, sunt facute de oameni si sunt comune in satele din Asia. Chiar si animale mult mai mari, precum elefantii, au cazut prada acestor izvoare cumplite.

Echipa de salvare, care ajutase in trecut mii de animale ale strazii, s-a asigurat ca aceasta catelusa speriata va ajunge intr-un loc sigur, in ciuda conditiilor in care traise pana atunci.

„Catelusa se zbatea disperata pentru a se agata de un bat, sa nu se inece”, a explicat salvatorul.

Unul dintre oamenii din organizatia pentru protectia animalelor a decis sa coboare in put, intr-un mod curajos, folosind o coarda . In clipa in care acesta a ajuns la catelusa si a luat-o in brate, aceasta a inceput sa-si miste coada uda, in semn de fericire. Barbatul a urcat usor pana la suprafata, cu putin ajutor din partea colegilor sai care l-au ridicat.

„Este greu sa ne imaginam ce s-ar fi putut intampla cu ea daca nu o salvam”, spun cei de la Animal Aid Unlimited, India.

 

sursa: protv.ro

Comments

comments

Ea a vrut un inel de logodnă scump, el i-a făcut pe plac. Vânzătorul a rămas șocat!
Câți centimetri ar trebui să ai în talie, în funcție de înălțime
Loading...

Comments are closed.