Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

A murit subit în timp ce se întorcea de la școală, apoi mama ei a găsit un mesaj de la copilă

Știi de ce buzunarele blugilor au capse? Află explicația!
Cristi Brancu, dezvăluiri incredibile despre trecutul Deliei
   

Delaney Riley, o fetiță de 10 ani din SUA a plecat la școală, ca în fiecare zi, însă, nu s-a mai întors niciodată acasă. Copila s-a prăbușit pe trotuar și a murit brusc. A fost găsită de prietena ei cea mai bună, căzută pe o alee.

După ce a fost transportată la spital, medicii au descoperit că Delaney suferea de o boală gravă de inimă, nedetectată la timp.

Tatăl ei, Craig Riley a acuzat cadrele medicale că au pus un diagnostic preliminar, astfel că a urmat o examinare profundă a inimii copilei. În tot acest timp, părinții i-au pregătit funeraliile.

Însă, un gest făcut de Delaney cu numai câteva luni înainte de a muri a reușit să le aducă un strop de consolare părinților săi.

Era 18 iunie când, Delaney și prietena sa, Abigail, au scris un bilețel pe care l-au pus într-o sticlă, apoi au aruncat sticla în ocean. Și-au imaginat că bilețelul lor va ajunge într-un loc îndepărtat, însă, mesajul a ajuns la părinții săi.

Bilețelul, care conținea și un număr de telefon, a fost găsit de alte două copile și returnat mamei lui Dalaney.

Biletul a apărut exact când aveam mai mare nevoie de el. Delaney l-a scris cu mânuțele ei, era redactat în stilul ei. Avea multe planuri. Voia să devină arhitect. Era foarte inteligentă”, povestește Chrissy, mama fetiței.

„Delaney este cu noi. Este îngerul nostru protector. Acesta a fost un semn că se află încă alături de noi. Aveam mare nevoie de acest semn”, a conchis emoționată mama copilei.

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Știi de ce buzunarele blugilor au capse? Află explicația!
Cristi Brancu, dezvăluiri incredibile despre trecutul Deliei

Comments are closed.