Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

A gasit-o pe Tinder si a placut-o. Cand a vazut ce i-a spus fata, a inceput sa planga

Tu ai inelul lui Solomon? Priveste în palma!
Zodia care îşi împlineşte visul de-o viaţă în 2016 - Horoscop anual berbec
   

Aceasta poveste a devenit rapid virală pe internet, iar mii de oameni au lăcrimat citind-o. Totul a început atunci când Andy Bell, un tânăr de 26 de ani, a găsit-o pe Tinder pe Anna Swabe, o fată drăguță care își dorea un prieten. În urma unui schimb de mesaje, cei doi au stabilit o întâlnire pentru a se cunoaște mai bine.

Cu toate astea, înainte de marele moment, Anna i-a mărturisit băiatului că în urmă cu o lună a aflat că are o tumoare pe creier, iar medicii i-au mai dat de trăit doar 3 ani. Cu toate astea, Andy a insistat să o cunoască.

„Am fost bulversat când am aflat că o fată atât de frumoasă și plină de viață mai are atât de puțin de trăit. M-a impresionat și mai tare faptul că ea încerca să nu fie afectată deloc de acest lucru, m-am îndrăgostit de optimismul ei”, mărturisește tânărul.

tinder1

„I-am trimis cu teamă mesajul în care îi spuneam despre boală mea. Am început să plâng în momentul în care am văzut că încă e interesat de mine și că vrea să ne vedem. Este un om minunat! Cine ar vrea să lege o relație cu o față care e pe moarte?!”, a spus Anna.

Cei doi tineri se pregătesc acum pentru nunta care va avea loc în toamna acestui an.

 

sursa : kanald.ro

Comments

comments

Loading...
Tu ai inelul lui Solomon? Priveste în palma!
Zodia care îşi împlineşte visul de-o viaţă în 2016 - Horoscop anual berbec

Comments are closed.