Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

A găsit jurnalul soţiei, stewardesă și a aflat adevărul: ȘOCANT! Ce se petrecea la bordul avionului

Mireasa care a socat mii de oameni: a fost arestata dupa ce a postat asta pe Facebook. De 10 ani facea acest lucru, iar sotul ei STIA
La examinare
   

Un jurnal în care sunt descrise activităţi s3xuale la care o stewardesă din Olanda a luat parte a fost descoperit de soţul acesteia. El se luptă acum prin tribunale să facă totul public.

Jurnalul, care aparţine unei stewardese măritate era stocat pe un calculator, iar în el erau descrise raporturile s3xuale pe care le-a întreţinut cu membrii echipajelor de pe liniile aeriene low-cost Transavia. Alte detalii arată cum activităţile s3xuale aveau loc în avioane, în hoteluri, sau când aveau escale.

Descoperirea a fost făcută de soţul femeii care vrea ca toată povestea să ajungă în ochii presei şi pe reţelele de socializare. Se presupune că soţia bărbatului şi linia aeriană încearcă să blocheze toate aceste atacuri, iar primul proces va avea loc la Haga, pe 24 octombrie. Apelul ar fi fost completat chiar de către stewardesă, susţinută de compania aeriană, scrie cotidianul metro.co.uk. Avocaţii apărării au făcut o plângere împotriva bărbatului şi au declarat că se tem că discuţiile de pe email vor ajunge în mâinile mass-media.

Un purtător de cuvânt al Transavia a declarat pentru Mail Online că: „Noi luăm totul foarte în serios. O cercetare internă a arătat că siguranţa pasagerilor nu a fost niciodată pusă la îndoială.

sursa : realitatea.net

Mireasa care a socat mii de oameni: a fost arestata dupa ce a postat asta pe Facebook. De 10 ani facea acest lucru, iar sotul ei STIA
La examinare

Comments are closed.

loading...